VILLA LE PEICAL
TRANS EN PROVENCE
Huset - Villa le Peical
..............................................................................................................
Huset er bygget i provencialsk stil og har 160 m2 boflate. Det ble bygget i 1973 og utvidet i siste halvdel av nittiårene. Huset er trivelig innredet, med store rom og gode bad.

I stuen er det peis og god spiseplass. Den er utstyrt med tv, DVD spiller og musikkanlegg. Parabol gir satellitt oppkobling som bl.a. tar inn alle kanaler fra Norge. Dobbeltdør fra stuen fører ut til stor flisebelagt terrasse.

Huset har tre soverom med dobbelsenger, et soverom med to enkle senger, til sammen åtte sengeplasser. I tillegg står det en sovesofa med to sengeplasser i et femte rom, som kan benyttes ved behov.

Kjøkkenet er praktisk og velutstyrt, med direkte utgang til utvendig spiseplass.


Spiseplassen er skjermet av tak og har markise som kan holde solen borte om ettermiddagen. Utepeis og stor praktisk grill gjør det mulig å tilberede det meste av maten utendørs. Et stort spisebord med behagelige stoler gjør det naturlig å spise de fleste måltider ute.

Et deilig saltvannsbasseng på 45 m2 er naturlig midtpunkt for utelivet.  Det er god plass ved bassenget til solstoler/-senger.
På terrassen er det plass til bordtennis bord som kan utfordre de sportslige.

Hagen er anlagt i terrasser.  Her fins et mangfold av planter og trær. Store deler av hagen har automatisk vanningsanlegg.

Eiendommen har to garasjer. I tillegg er det oppstillingsplass for ytterligere en bil innenfor porten. Eiendommen er avgrenset med gjerde. Port og inngangsbelysning styres ved fjernkontroll. Porten har videokontroll og kan åpnes/lukkes fra tablå ved hoveddøren.